Tanja Kuprešak

 

Tanja Kuprešak, mag.psych.

tanjakupresak@gmail.com

Rođena sam 08.03.1985 u Vinkovcima, kao treće, ujedno i najmlađe dijete u obitelji. Odrasla sam u Županji, gdje sam završila osnovnu školu i opću gimnaziju. Studij psihologije završila sam u Osijeku. Tijekom studija radila sam na više projekata, volontirala u Skloništu za žrtve obiteljskog nasilja i bila angažirana u pastoralu mladih. Nakon završetka studija radila sam dvije godine kao školski psiholog u srednjoj školi i ostvarila uspješnu suradnju s učenicima, roditeljima i profesorima. Daljnje radno, a i životno iskustvo stekla sam u području vojne psihologije, gdje sam bila psiholog u Hrvatskoj ratnoj mornarici, a potom u vojnoj policiji.

Budući da psihoterapiju vidim kao svoje životno poslanje, daljnji profesionalni razvoj nastavila sam u području kliničke psihologije. Trenutno radim psihoterapiju u akutnoj klinici za psihosomatiku.

Područje djelatnosti obuhvaća depresiju, burnout, poremećaje prehrane, anksiozne poremećaje, posttraumatske poremećaje, žaljenje nakon gubitka ili smrtnog slučaja, promjene osobnosti, kao i pomoć u trenutnim kriznim situacijama (partnerstvo, prijateljstvo, odgoj itd.).